Időpontfoglalás

FETAPHON
home-monitoring rendszer

Kalkulátorok


http://genium-med.hu/


 
Bejelentkezés
 
Azonosító:  
Jelszó:  
 
  Regisztráció >

 


Friss híreink


Új on-line bejelentkezési rendszer!!!

Költözésünk rendben lezajlott, és megnyitotta kapuit a Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központ a Thököly út 137. alatt. Mostantól a nyitvatartásunk hétfőtől csütörtökig 7:45-től 20:00-ig, pénteken 7:45-től 16:00-ig, természetesen a rendelési idők az egyes orvosoknak különbözőek. Laborvizsgálatokra 7:45 és 10:30 között minden napon lehet jönni, hormon vizsgálatokra a teljes nyitvatartásban. Mától új on-line bejelentkező rendszer üzemel, de a régi jelszókkal és bejelentkezlési adatokkal. A bejelentkező rendszerben már láthatják, hogy februártól hányféle rendelés lesz központunkban, valamint hány orvos fog dolgozni. Egyelőre januárban azonban még továbbra is csak Dr. Timmermann Gábor, Dr. Vleskó Gábor és Dr. Antritter Zsófia rendel.

Hamarosan ( remélhetőleg 1 héten belül) beindul új holnapunk is a www.genium-med.hu, melyben új központunk mutatkozik be.

Frissítve: 2014.01.08.


Tisztelt Pácienseink!

 

2014 januárjában rendelésünk elköltözik, egy tágasabb és jobban felszerelt rendelőbe. A helyszín Zuglóban marad. Új címünk: 1146 Thököly út 137.lesz.  Kérjük, hogy figyeljék honlapunkat, melyen folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket a fejlesztéseinkről valamint a változásokról. 
Dr. Pánczél Zita 2014 január 1-től nem rendel gyermekvállalása miatt. Ha újra munkába fog állni, értesíteni fogjuk pácienseit. Addig pácienseit és csütörtöki rendelését Dr, Vleskó Gábor fogja átvenni. Dr. Antritter Zsófia klinikai orvos kolléganőnk minden szerdán délután fog rendelni. 

 
Rendeléseink az ünnepi időszakban: 
December 24-26. nincs rendelés
December 27. 8:00-13:00 Dr. Timmermann - laboratóriumi vérvétel nem lesz!
December 30. 13:-18:00 Dr. Timmermann
December 31.-január 1. Nincs rendelés
Január 2. 15:00- 20:00 Dr. Vleskó Gábor a Thököly út 137-ben!

 
Minden Kedves Páciensünknek Békés, Boldog Karácsonyt és egészségben gazdag Új Évet kíván a Tim-Medical munkacsoport:

 
Dr. Antritter Zsófia
Dr. Pánczél Zita
Dr. Timmermann Gábor
Dr. Vleskó Gábor
Hortobágyi Lilla
nárd Adrienn
Szélig Gabriella

 

Frissítve: 2013.12.22.


Tisztelt Pácienseink!

Hortobágyi Lilla asszisztensnőnk október 1-től munkahelyi és magánéleti okokból már csak beugrós státuszt vállal. Helyette Lénárd Adrienn szülésznő kolléganőnk lesz az egyik asszisztensnők. Fogadják őt is szeretettel és kezdetekben, amíg betanul, türelemmel. Október 23-án és november 1-én a rendelésünk a munkaszüneti napok miatt elmarad.

Frissítve: 2013.10.22.


Tisztelt Pácienseink!

Szeptember 19-én csütörtökön délután dr. Pánczél Zita rendelése elmarad, helyette Dr. Timmermann Gábor rendel. Szeptember 25-én szerdán délután Dr. Timmermann Gábor helyett Dr. Pánczél Zita rendel, 27-én pénteken délelőtt Dr. Timmermann Gábor rendelése elmarad. Megértésüket köszönjük!

Frissítve: 2013.09.17.


Tisztelt Pácienseink!

Augusztus 29-én csütörtökön délután dr. pánczél Zita rendelése elmarad, helyette Dr. Timmermann Gábor rendel. Szeptember 6-án pénteken délelőtt Dr. Timmermann Gábor rendelése elmarad, helyette Dr. Vleskó Gábor rendel. Megértésüket köszönjük!

Frissítve: 2013.08.26.


Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy egyes szolgáltatási díjaink megváltoztak. Aktuális árlistánkat az alábbi linkre kattintva megtalálják, illetve a Kapcsolat fül alatt.

Frissítve: 2013.06.25.


Dr. Vleskó Gábor június 25-i rendelése szabadság miatt elmarad. Vleskó doktor a szülések esetén a szabadsága alatt is rendelkezésükre áll. Ambuláns betegellátásért kérjük forduljon bizalommal Dr. Timmermann Gáborhoz és Dr. Pánczél Zitához. Mindenkinek kellemes nyarat kívánunk!

Frissítve: 2013.06.21.


Tisztelt Pácienseink!

Amint arról már Önök közül sokan értesültek, a II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán jelentős fejlesztéseket hajt végre a Semmelweis Egyetem. Ez a munka, az ún. Korányi-projekt az egyetem jelenleg legnagyobb beruházása.

A munkálatok során az Üllői úton található Klinika felújításra kerül és közvetlenül mellette egy új, 7 szintes Központi Betegellátó Épület épül központi diagnosztikával, modern fizioterápiás részleggel, helikopter leszálló pályával és a többi klinikai épülettel összekötő folyosóval.

Mit jelent ez a pácienseink, kismamáink számára?

Az Üllői úti épületben marad a Nőgyógyászati Osztály, az Egynapos Sebészeti Osztály a Nőgyógyászati Műtő. Átmenetileg, a felújítás idejére új helyre költözik a teljes szülészeti ellátás (szülőszoba, császárműtő, terhes osztály, gyermekágyas osztály, csecsemőosztály, koraszülött intenzív) .

A Bp. VIII. kerület Tömő utca 25-29. alatt, a korábbi II.sz. Szemészeti Klinika épületében, felújított helyen került Klinika Szülészeti Részlege kialakításra.

A költözés tervezetten 2013.06.17. hétfőtől 2013.06.21. péntekig tart.
A zavartalan betegellátás érdekében ezen a héten mindkét helyen biztosítjuk a személyzetet.

Kiemelten fontos, kismamáink számára, hogy 2013.06.19. szerda reggel 08:00-ig az Üllői úti épület Szülőszobáján, ezt követően már a Tömő utcai épület II. emeletén lévő új Szülőszobán kapnak ellátást.

Az egyes ellátások pontos elhelyezése az Tömő utcai új helyszínen a következőképpen fog alakulni:

Földszint: Porta
I. emelet: Ambulancia, Ultrahang, Belgyógyászati Rendelő, Endometriózis Ambulancia
II. emelet: Szülőszoba, Műtők, PIC

V. emelet: Felvételi Iroda, Vérvételi laboratórium, CTG, Altatóorvosi Ambulancia, Genetikai Ultrahang
VI. emelet: Gyermekágyas Osztály, Újszülött Osztály
VII. emelet: Terhesosztály, Terhestorna

Klinikánk minden dolgozója azon fáradozik, hogy a költözés és a felújítás zökkenőmentesen történjen. Ehhez kérnénk mi is megértésüket és türelmüket. Reméljük, hogy a munkálatok alatt is elégedettek lesznek és a megszokott minőségű ellátást kapják.

A projektről részletesebben tájékozódhatnak az alábbi honlapon:
http://semmelweis-egyetem.hu/koranyi-projekt/

Üdvözlettel:
Dr. Pánczél Zita, Dr. Timmermann Gábor és Dr. Vleskó Gábor

Térkép:

Frissítve: 2013.06.17.


Ezen a héten kivételesen szerdán Dr. Pánczél Zita, csütörtökön Dr. Timmermann Gábor rendel a szokásos időben!

Frissítve: 2013.05.23.


Február 28. és március 3 . között egy külföldi tanulmányút miatt nem vagyok elérhető. Ez idő alatt Dr. Velskó Gábor kollégám helyettesít a II. sz. Szülészeti Klinikán. A Róbert Klinikán Tsehai Nega doktornő helyettesít.

Frissítve: 2013.02.27.


Január 26. és 29. között egy külföldi tanulmányút miatt nem vagyok elérhető. Ez idő alatt Dr. Tömösváry Zoltán kollégám helyettesít a II. sz. Szülészeti Klinikán. A Róbert Klinikán Tsehai Nega doktornő helyettesít.

Frissítve: 2013.01.26.


Örömmel jelenthetjük be, hogy honlapunkon az on-line bejelentkezést fejlesztettük, könnyítettük, már választhatnak a rendelő orvosok között is. Kérjük, hogy bejelentkezéshez preferálják az internetes utat a jövőben, de természetesen rendelési időben a telefonos lehetőség is él a továbbiakban.

Minden olyan pácienst, aki már járt nálunk és szerepelt az e-mail címe a páciens kartonon, automatikusan regisztráltuk az on-line rendszerben is. Erről e-mailben értesítettünk is minden érintettet. Amennyiben Ön már rendelkezik nálunk kartonnal, de nem kapott ilyen értesítést, akkor kérjük e-mailben jelezze ezt felénk, hogy Ön is használhassa az on-line bejelentkezést. A jövőben is csak azoknak a pácienseknek tudjuk az on-line bejelentkezést biztosítani, akik már legalább egyszer jártak nálunk személyesen. Megértésüket köszönjük!

Frissítve: 2013.01.08.


 
Tisztelt Pácienseink!
 
Szeretnénk tájékoztatni Önöket az ünnepi rendelési időkről. December 22. és 26. között nincs rendelésünk. 27-én és 28-án csak Dr. Timmermann Gábor rendel a megszokott időben. Januárban az első rendelésünk 2-án lesz, majd onnantól visszaáll a megszokott ritmus.
Megköszönjük egész évben kitartó bizalmukat és nagyon Kellemes, Áldott Ünnepeket és egészségben gazdag Új Esztendőt kívánunk mindenkinek!
 Dr. Pánczél Zita, Dr. Vleskó Gábor, Szőke-Hortobágyi Lilla,
Szélig Gabriella és Dr. Timmermann Gábor
 
Frissítve: 2012.12.20.

   
Tisztelt Pácienseink!
        Mivel az elmúlt időszakban akkora igény jelentkezett rendeléseink iránt, és nagyon megnövekedtek az előjegyzési és várakozási idők, ezért újabb fejlesztés történt. November 5-étől Dr. Pánczél Zita már minden csütörtökön délután rendel, valamint én is minden szerdán délután tartok rendelést. Továbbá a II. sz. Szülészeti Klinikáról még egy kiváló kolléga, Dr. Vleskó Gábor kezdi el nálunk rendelését, minden kedd délután. Így minden hétköznapon van rendelésünk, ezáltal az előjegyzési idő csökkenni fog, és a sürgősebb eseteket szinte azonnal el tudjuk látni.
    A duplájára emelkedett rendelési idő miatt egy újabb asszisztensnő, Szélig Gabriella is belépett kis csapatunkba. Gabriella minden kedden, csütörtökön és minden második szerdán fog velünk rendelni.
    A bejelentkezés rendje is módosult. A továbbiakban a rendelések ideje alatt tudjuk fogadni hívásukat. Azaz, mint eddig is, hétfőtől csütörtökig délután 2-től este 7-ig, és péntekenként mostantól reggel 8-tól 13 óráig. A jövőben erősíteni szeretnénk az on-line bejelentkezési rendszert. Amennyiben nem rendelkeznek még az ehhez szükséges regisztrációval, akkor azt rendeléseinken személyesen megtehetik, vagy ha már korábban járt nálunk, akkor e-mailben is.
Reméljük elégedettek lesznek fejlesztéseinkkel.
   Üdvözlettel: Dr. Timmermann Gábor
Frissítve: 2012.11.04.

Új ultrahang készülék  érkezett a Magzati Diagnosztikai Központba, egy General Electric gyártmányú Voluson E8 BT12. A készülékkel nem csak jobb felbontású és elképesztő realisztikus képek készíthetők, hanem új diagnosztikus alkalmazásokat is tartalmaz. Részletekkel kapcsolatban látogassanak el a www.ultrahangvizsgalat.hu honlapra, vagy itt letölthetik a General Electric hivatalos prospektusát.
 
Frissítve: 2012.11.01.

 
Lilla szabadsága miatt szeptember 10-éig másik asszisztensnőnk, Molnárné Sajóvölgyi beáta veszi fel a telefont a bejelentkezésnél valamint ő végzi az rendeléseken is az asszisztensi feladatokat.
Szeptember 7-étől 13-áig Koppenhágában leszek az ultrahangos világkongresszuson ( www.isuog.org ) . Ez idő alatt a magánrendelésen és a Semmelweis Klinikán Dr. Pánczél Zita kolléganőm fog helyettesíteni (telefonszáma: 20/346-27-91). A Róbert Klinikán az éppen beosztott kollégáim látják el a pácienseimet. A Magzati Diagnosztikai Központban Dr. Skriba Eszter kolléganőm végzi el a vizsgálatokat a rendelési időmben. Mindenkinek szép nyárutót és jó iskolakezdést kívánunk.

Frissítve: 2012.08.31.


Nyári szabadságok!

    Június 26.-tól július 15. estéig nyári szabadságomat töltöm, ezért nem leszek elérhető, valamint a rendeléseimen helyettesítés lesz. A Magzat Diagnosztikai Központban az ultrahangos rendeléseimen kiválló kollégám, Dr. Kondér Béla fog rendelni. A magánrendelésemen Dr. Pánczél Zita fog helyettesíteni, valamint a II. sz. Szülészeti Klinikára beérkező páncienseimet is Pánczél doktornő fogja ellátni . A Róbert Klinikán az éppen szolgálatban lévő kollégát tudják választani pácienseim. Mindenkinek kellemes nyarat és jó pihenést kívánok!

Frissítve: 2012.06.  15.


Interjú a Kossuth Rádióban az abortusz kérdéséről

    2012. június 20-án 11 órakor egy beszélgetésre hívtak meg a Kossuth Rádió 168 óra című műsorába, Dr. Czeizel Endrével együtt, melynek témája a művi abortusz és az abortusz tabletta kérdése. Remélem sok hallgató nagy érdeklődésére tart majd számot a műsor.

Frissítve: 2012.06.  15.


Minden Kedves Páciensünknek boldog Nőnapot kívánunk!    

Frissítve: 2012.03.08.


Orvos kollégáknak feltöltöttem sok szülészeti és nőgyógyászati ultrahang témájú információt, anyagot az 'Orvosoknak' című linkre. Remélem hasznosnak találjátok. Ha valakinek még lenne olyan anyaga, vagy interneten lévő forrása amit szívesen megoszt másokkal, akkor e-mailben várom jelentkezését! Addig is jó tanulást! TG

Frissítve: 2012.03.05.


1%

Tisztelt Pácienseim!

Mint minden évben, most is elérkezett az adóbevallás ideje, mely során rendelkezni lehet adójuk 1%-áról. Ehhez egy rendelkező nyilatkozatot kell kitölteniük melyre a választott civil szervezet adószámát és nevét kell írni és egy adóazonosító jellel, lakcímmel és aláírással ellátott zárt borítékban el kell juttatniuk a munkahelyük, könyvelőjük számára, vagy fel kell adniuk postán az Adóhivatal részére. Amennyiben még nem döntöttek arról kinek is ajánlják fel az idén adójuk 1 %-át, akkor szeretném figyelmükbe ajánlani az általam alapított Ifjú Tudósok Társasága Közhasznú Alapítványt. Adományaikból és felajánlott 1 százalékaikból a 2012/13 évben a nem kívánt terhesség megelőzésére létrehozott középiskolákban működő Abortusz Prevenciós Programunk finanszírozását szeretnénk megoldani, valamint egy prevenciós oktatófilmet szeretnénk forgatni. Alapítványunk honlapja is felújításra és frissítésre szorul. A támogatáshoz szükséges rendelkezési nyilatkozat itt letölthető!

Frissítve: 2012.02.12.


Tisztelt Pácienseink!

    Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy novemberben szerződést kötöttem a budapesti Róbert Károly Magánklinikával, ahol a jövőben igényes körülmények között lehet igénybe venni szülészeti (szülés, császármetszés, szülészeti kisműtétek) és nőgyógyászati (kis- és nagyműtétek, endoszkópia) valamint meddőségi kezeléssel kapcsolatos kórházi ellátást. A magánklinika elsősorban térítéses szolgáltatásokat nyújt, de az ún. egynapos sebészeti műtétek körébe tartozó beavatkozásokat társadalombiztosítás terhére is lehet kérni.

További részletek a klinika honlapján (www.robertklinika.hu) és a honlapunk témához tartozó linkjén olvashatnak (klikk ide).

Minden kedves Páciensünknek kívánok békés, boldog Ünnepeket és egészségben gazdag boldog Új Évet!

Frissítve: 2011.12.23.


    Rendelőnkben Dr. Zóber Tamás kiváló urológus kolléga is rendel hétfőn délutánonként. Részleteket és a bejelentkezési rendet itt találhatják: www.zober.hu

Frissítve: 2011.11.01.


Tisztelt Pácienseim!

Bizonyára sokan nehezményezték, hogy az utóbbi időben gyakran terhelődtek túl a rendeléseink, ezért néha csak 2-3 hétre tudtunk időpontot adni a bejelentkezéskor. Ez nem elfogadható akut panaszok esetén. Az akut panaszosok soron kívüli ellátása miatt néha az időpontra érkező pácienseinknek 1-1,5 órát kellett várakozniuk. A havi terhesgondozási keretek mostanában gyorsan betelnek, ezért néhány újonnan jelentkező várandóst el kellett irányítanom máshova. Csodálatos ez a hatalmas bizalom, és siker, hogy ennyien fordulnak hozzám. Szeretném megköszönni és igyekszem rászolgálni erre az óriási megtiszteltetésre, hogy ilyen sokan szeretnének hozzánk járni.

A fentiek miatt jutottam arra az elhatározásra, hogy egy kiváló, tehetséges és becsületes kolléganővel, Dr. Pánczél Zita doktornővel közösen rendeljek a jövőben. A doktornőt már sokan ismerhetik, hiszen szabadságom alatt már többször is helyettesített. Ő is a II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozik, de főállásban. Kezdetben minden páratlan hét csütörtökén fog rendelni Lilla vagy Bea nevű asszisztensnőmmel. Első önálló rendelése október 27-én lesz. Sürgősebb esetekben, túlterhelés esetén és saját pácienseinek ellátására tudnak hozzá is bejelentkezni továbbra is az eddig használt 06-70-545-61-20-as telefonszámon. Akinek női nőgyógyászra van szüksége, szintén forduljon hozzá bizalommal. Az ellátás színvonala és az árak megegyeznek az én rendeléseimben meghatározottakkal. Kérem, hogy fogadják őt legalább ugyanolyan bizalommal és szeretettel, ahogyan engem.

Köszönöm megértésüket és eddigi megbecsülésüket!

Üdvözlettel:

Dr. Timmermann Gábor

Frissítve: 2011.10.19.


2011. szeptember 13. keddtől újra indul a Klinikán a kismama torna, és a szülésre felkészítő tanfolyam. Részletek itt: http://timmermann.hu/site/letoltesek/szulesrefelkeszito_tanfolyam.pdf

Frissítve: 2011.08.29.


2011. augusztus 1-től 14-ig szabadságon leszek, addig helyettem Dr.Tömösváry Zoltán (30/24-10-194) kiválló kollégám látja el a pácienseimet a Klinikán. Magánrendeléseim közül az augusztus 1., 4., 8., 11. rendeléseimet Dr.Tömösváry Zoltán tartja meg, az augusztus 5., 12.-i rendelésimen Dr.Pánczél Zita  kolléganőm fog helyettesíteni. Szabadságom ideje alatt a Magzati Diagnosztikai Központban a hétfői és pénteki rendeléseim elmaradnak, a keddi Down-kór szűréseken a vizsgálatokat Dr.Kondér Béla kollégám fogja végezni.

Frissítve: 2011.07.18.


2011. június 24-től július 1-ig egy külföldi konferencián leszek, ezért magánrendelésemen és a Klinikán Dr. Pánczél Zita kolléganőm fog helyettesíteni. Elérhetősége: 20/346-27-91. A Magzati Diagnosztikai Központban Dr. Kondér Béla kiváló kollégám fog rendelési időmben vizsgálni.

A Sejtbank és a Cryosave őssejttárolási tevékenységéről egy nagyon jól sikerült összeállítást láthatnak a TV2 Magellán című műsor honlapján az alábbi linken:

http://tv2.hu/magellan/video/a-cukorbetegseg-is-gyogyithato-ossejtekkel

Frissítve: 2011.06.11.


2011. március 1-től az Országos Gyermekegészségügyi Intézetben a családtervezési rendelésem megszűnik. Helyettem egy másik kolléga veszi át a rendelést. 5 évig vezettem az intézetben a nőgyógyászati rendelést, a kollégáimnak hálás vagyok a közös munkáért.

Mostantól a magánrendeléseimen levett vizsgálatok (rákszűrés, labor, kenet stb.) eredményeit e-mail útján is eljuttatjuk a pácienseinknek.

Frissítve: 2011.02.24.


Tisztelt pácienseim!

Ismét közeledünk az év végéhez. Mindenkit tájékoztatnék arról, hogy az ünnepek alatt az OGYEI-ben a rendelésünk szünetel január 2-ig. Magánrendelésem és ultrahangos rendeléseim 24-én és 31-én szünetelnek.

Jövő évre sok-sok tervet szőttem, szeretnénk pár újítást a rendelőbe mind szolgáltatásban, mind eszközökben, valamint terveim közt szerepel bizonyos világtrendeket követése. Ezekről az év során  folyamatosan fogjuk Önöket tájékoztatni. A 2010-es év újévi fogadalmai között első helyre került a II. számú Női Klinika körülményeinek javítása. Ezzel próbáljuk a szülészetünket komfortosabbá, családiasabbá, kultúráltabbá tenni. Amennyiben bármelyik kedves Páciensünknek módjában áll ebben segíteni (cégek támogatása, egyéni felajánlások, alapítványok adományai stb.), akkor kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot.

Szeretném minden kedves páciensünknek megköszönni a bizalmát, valamint mindenkinek kívánok Áldott, Békés Ünnepeket, az eljövendő évre pedig egészséget és erőt.

Frissítve: 2010.12.20.


Az e-mail címem megváltozott: gabor.timmermann@gmail.com

Frissítve: 2010.12.15.


Otthonszüléssel és Geréb Ágnes jelenlegi ügyével kapcsolatban mindenkinek ajánlom figyelmébe az alábbi két cikket:

http://www.medicalonline.hu/cikk/meghosszabbitottak_gereb_agnes_elozetes_letartoztatasat

http://www.medicalonline.hu/cikk/kockazatosabb_az_otthonszules__mint_eddig_gondoltak

Sajnálom az otthonszülés áldozatait és Geréb Ágnest is. Megértem az otthonszülés híveit, de szerintem sok közöttük a fanatikus. Empatikus fajta szülészként jól ismerem a kórházi szülés körüli anomáliákat is, de láttam már sok olyan, kiszámíthatatlanul, hirtelen bekövetkező kóros állapotot, amin hatékonyan csak csapatmunkában, kórházi körülmények között lehetett segíteni. A szélsőséges gondolkodás mindig csak bajt hoz. Szerintem a legjobb megoldás a kórházi körülmények javítása, otthonossá tétele lenne és akkor a biztonság sem veszne el és a szülő párnak is jobb érzése lenne. Ne felejtsük el a lényeget: a szülők amikor gyermeket vállalnak, elsődlegesen egy egészséges gyermeket, boldog családalapítást szeretnének, nem pedig szülést! Ne hagyjuk, hogy a fontos dolgok elvesszenek a célhoz vezető úton! Remélem véleményemmel nem sértettem meg senkit. Dr. Timmermann Gábor

Frissítve: 2010.11.10.


Tisztelt Pácienseink!

2010.október elseje után kiadott egészségpénztári számlák leadásával kérem, hogy várják meg a novemberi hónapot, ugyanis egyéni vállalkozóból kft. vállalkozási formába mentem át és újra kell kötnöm a szerződéseket az egészség pénztárakkal. Emiatt problémák lehetnek a számla befogadásával.

Megértésüket köszönöm!

Frissítve: 2010.10.18.


Tisztelt Pácienseink!

2010. 10.10. -től 14-ig Prágában leszek a Szülészet -Nőgyógyászati Ultrahang Világkongresszuson (www.isuog.org). Rendeléseim emiatt ebben az időszakban (kivéve a hétfő délutáni magánrendelésem) elmaradnak, és nem vagyok elérhető. A hétfői magánrendelésemen és a sürgősségi betegellátásban Dr. Tömösváry Zoltán kollégám helyettesít (30-241-0194). Megértésüket köszönöm!

Frissítve: 2010.10.07.


Véget ért (sajnos) a nyári szabadságom időszaka. Mostantól a szokásos rendelési rend áll majd vissza. Mindenkinek köszönöm a türelmét és megértését.

Két újabb egészségpénztárral kötöttünk szerződést: a Patika Egészségpénztárral és a Vasutas Egészségpénztárral. A jövőben ezekre az egészségpénztárak nevére is kérhetnek számlát.

Frissítve: 2010.08.22.


 • Szülésre felkészítő tanfolyam a Klinikán!- Szeptember első keddjén 14:30 kezdettel a Klinika tantermében ismét kezdődik a szülésre felkészítő tanfolyam. Részletes program itt letölthető.

 • Down-kór szűrési akció a Magzati Diagnosztikai Központban: Az integrált vizsgálati díjában (25.000 Ft) az ultrahang vizsgálat is beletartozik. Részletek: www.downszures.hu

 • A Magzati Diagnosztikai Központ és a Sejtbank gondozásában indított babagondozási kurzusok most féláron, 15.000 Ft-ért vehetők igénybe augusztus 31-ig, valamint hétvégi kurzusok indítását is tervezik. Részleteket illetően lásd: www.babagondozas.hu

 • augusztus 12-től 22-ig nyári szabadságomat töltöm, ezért az OGYEI-ben és az ultrahang rendelésen nem leszek elérhető. Magánrendeléseimen helyettesítés lesz. A várandósokat és a sürgős betegeket távollétemben Dr. Tömösváry Zoltán (30-241-0194) fogja ellátni helyettem.

Frissítve: 2010.08.08.

 


Július 19-től 31-ig nyári szabadságomat töltöm, ezért az OGYEI-ben és az ultrahang rendelésen nem leszek elérhető. A 26-i rendelésem kivételével helyettesítés lesz. A várandósokat és a sürgős betegeket távollétemben Dr. Tömösváry Zoltán (30-241-0194) fogja ellátni helyettem.

Frissítve: 2010.07.18.


Június 22-től 25-ig a Nottinghami Orvosi Egyetem egy ultrahangos kurzusára utazom, ezért az OGYEI-ben és az ultrahang rendelésen nem leszek elérhető. A 25-i rendelésemen helyettesítés lesz. A várandósokat és a sürgős betegeket távollétemben Dr. Tömösváry Zoltán (30-241-0194) fogja ellátni helyettem.

Frissítve: 2010.06.20.


Új szolgáltatásaink!

Új foglalkozások indultak a Magzati Diagnosztikai Központban kismamáknak és babásoknak:

 • Kismama jóga

 • Baba-mama jóga

 •  Ringató

 •  Intimtorna

 Bővebb információ: www.babagondozas.hu - kiegészítő foglalkozások link alatt

Új honlap a Magzati Diagnosztikai Központ gondozásában:

KismamaCafe - A várandósok és babások fóruma 

Várandósoknak, kismamáknak szóló tematikus honlapunk, a www.kismamacafe.hu szeretettel várja kedves látogatóit.

Közösségi portál jellegének köszönhetően rákereshet, hogy az Ön környezetében ki várandós még és leszűrheti az Önnel egyidős terhesek listáját is!

Frissítve: 2010.05.05.


Tisztelt Pácienseink!

Egy váratlan utazás miatt 2010. április 22. és 26. között nem leszek elérhető. A magánrendelésen és a klinikán Dr. Tömösváry Zoltán fog helyettesíteni (30-241-01-94). Megértésüket köszönjük!

Frissítve: 2010.04.21.


 

Down-kór szűrés akció! A Magzati Diagnosztikai Központunkban a kombinált teszt 12.000 Ft ultrahang vizsgálattal, az integrált teszt 25.000 Ft ultrahang vizsgálattal és DVD felvétellel!

Frissítve: 2010.04.07.


2010. február 15-től 21-ig szabadságon vagyok. Magánrendelésemen és a várandósok klinikai ellátásában Dr. Tömösváry Zoltán kollégám helyetesít a II. sz. Női Klinikáról. A többi rendelésem elmarad. Megértésüket köszönöm!

Frissítve: 2010.02.12.


Figyelem! Mostantól laborszolgáltatást is indítunk!

Rendelőnkön keresztül elérhető laborszolgáltatás a hozzánk járó nőgyógyászati betegek számára, valamint általunk gondozott várandósok részére térítés ellenében. A kérhető vizsgálatok listáját és az árakat itt letöltheti.

A vérvételért, a minták és a leletek kezeléséért a vizsgálati díjon felül 2000 Ft térítési díjat számítunk fel. A vérvételeket és a vizsgálati minták leadását csak és kizárólag rendelési időben végzünk, előre egyeztetett időpontban. Az egyeztetésért kérjük hívják Hortobágyi Lillát. Részletekért klikk ide!

Frissítve: 2010.02.05.


Új szolgáltatásaink 2010-ben:

2010. januártól meddőségi kivizsgálás kapcsán spermavizsgálatot is végzünk rendelőnkben. Mintavételről és leadásról szóló tájékoztató itt letölthető.

Február 15-től a Sejtbank és a Magzati Diagnosztikai Központ gondozásában egy babaápolási tanfolyam indul a rendelőnk feletti emeleti foglalkoztatóban. Részletek a www.babagondozas.hu  linken.

Frissítve: 2010.01.30.


Minden kedves páciensünknek, kollégánknak és partnereinknek

 Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket

és jó egészséget Kívánunk!


Végre megkaptuk a hivatalos szakmai állásfoglalást a terhesek H1N1 oltásával kapcsolatban. Jellemző, hogy a veszélyhelyzet és a közvélemény nyomásának csökkenése után, magyar módra. Azért itt letölthető

Frissítve: 2009.12.15.


Kedves Pácienseim!

Az ünnepek közeledtével szeretném tájékoztatni Önöket néhány rendeléseimet érintő információról. December 21. után az OGYEI bezár és csak január 4-én nyit újra. Addig a családtervezési szolgáltatás és a vérvételek szünetelnek. Magánrendeléseimből mindössze a december 25. pénteki és a január 1.pénteki alkalom marad el, a többi hétfőn és pénteken tudjuk fogadni pácienseinket. Azonban december 23-án délután és december 31-én délelőtt egy-egy pót rendelési napot terveztünk be. Az ultrahangos rendeléseim közül a december 25-i és január 1-i rendelések kivételével mindvégig leszek a Magzati Diagnosztikai Központban. A bejelentkezések rendje nem változik, azonban Lilla az ünnepnapokon nem tudja fogadni hívásaikat. Szíves megértésüket köszönjük!

Az elmúlt években, néhány kedves páciensünk a rendelésen való megjelenésekor ajándékkal is készült az ünnepek alkalmából. Nagyon megleptek, és nagyon köszönöm a figyelmességüket. Természetesen nem várom el egyetlen hozzám járó páciensünktől sem, hogy ajándékkal készüljön. Amennyiben valaki mégis erre szánná el magát, nem szeretném, ha feleslegesen költségekbe verné magát, vagy kínos szituációba kerülnénk emiatt. Ezért szeretném tájékoztatni a meglepetésre készülő kedves pácienseimet, hogy tömény alkoholos italokat nem fogyasztok. Sokkal inkább örömet okozhatnak egyéb figyelmességekkel, mint például egy szép bor, egy jó könyv, CD, DVD vagy bármi, ami rendelőnket ékesítheti. Remélem ezzel nem bántottam meg senkit.

Mindenkinek kellemes adventi ünnepi készülődést kívánok!

Üdvözlettel: Dr.Timmermann Gábor

 

A 2009.-2010. Karácsony-Újévi időszak rendelési időbeosztása itt letölthető.

 

Frissítve: 2009.12.01.


Az első terhességi ultrahang vizsgálat során végzett nyaki redő mérést 2009. november 1-től csak olyan szakember végezheti, aki a londoni székhelyű Fetal Medicine Foundation által akkreditált kurzust elvégezte és a minta felvételeit elfogadták. Ezt a döntést a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság hozta. (A MSzNUT 35. körlevelének teljes szövege itt letölthető. )

A lista, hogy mely vizsgáló orvosok szerezték már meg a szükséges FMF akkreditációt,  itt letölthető. ("Hungary" kiválasztásakor megjelenik a lista)

Magzati Diagnosztikai Központunkban minden Down-kór szűrést végző szülész-nőgyógyász már megszerezte a szükséges FMF akkreditációt (Dr. Belics Zorán, Dr. Harsányi Lehel, Dr. Kondér Béla, Dr. Tidrenczel Zsolt, Dr. Timmermann Gábor), így az általuk kiadott lelet megfelel minden szakmai kritériumnak.

Frissítve: 2009.11.20.


Egy új cikket tettem fel honlapunkra a petevezeték átjárhatósági vizsgálatokról.

http://www.timmermann.hu/index.php?m=petevezetek_atjarhatosagi_vizsgalat

Frissítve: 2009.10.27.


Kedves oldallátogatók! Sajnos a Fórumot kénytelen voltam megszűntetni a visszatérő, nem odaillő hozzászólások és a milliónyi megválaszolatlan kérdések miatt. Helyette egy új linket helyeztem be, orvos kollégáknak szóló információk felhelyezésére, mely nem csak orvosok részére lehetnek hasznosak. Megértésüket köszönöm. Dr. TG

Frissítve: 2009.10.11.


A nyári szabadság miatt augusztus 2. és 23. között nem vagyok elérhető, és egyik rendelésemen sem dolgozom. Helyettesítésre felkértem Dr. Tömösváry Zoltán kollégámat, aki vállalta a terhesek szabadságom alatti gondozását és klinikai ellátását. A három hét alatt a hétfői rendeléseket a Bolgárkertész utcában Tömösváry doktor fogja megtartani, pénteki rendelések nem lesznek. Előjegyzés a szokásos módon. Az ultrahangos rendelés zavartalanul fog folyni az ott dolgozó többi kolléga közreműködésével.

Amennyiben bárkinek sürgős probléma miatt ellátásra lenne szüksége, az alábbi lehetőségek közül választhatnak:

 • Jöjjenek el a Semmelweis Egyetem II. Női Klinika Ambulanciájára, ügyeletére, szülészeti esemény esetén a Szülőszobán jelentkezzék

 • Hívja Hortobágyi Lillát

 • Keresse fel a lakhely szerint illetékes legközelebbi szakrendelést vagy kórházat

Mindenkinek kellemes nyarat kívánok!

Dr. Timmermann Gábor

 

Frissítve: 2009.07.19.


A nyári utazásokra való tekintettel egy 'Utazás és várandósság' című cikket helyeztem fel honlapunkra: http://www.timmermann.hu/index.php?m=utazas_es_varandossag

Frissítve: 2009.06.26.


Figyelem! Elkészült az új rendelőnk!

Részletekért klikk IDE!

 

Frissítve: 2009.06.12.


Szülésre felkészítő tanfolyamunk friss tematikája letölthető

Frissítve: 2009.02.25.


 

Minden kedves páciensünknek és partnerünknek békés, áldott ünnepeket kívánunk!


 

Tisztelt Pácienseink! Tisztelt oldallátogatók!

    Sajnos az egészségügyi finanszírozás elégtelensége miatt az egészségügyi intézményeknek kevés forrása jut új orvosi műszerek beszerzésére, mely a betegek színvonalas ellátásához elengedhetetlen. A körülmények kultúráltabbá fejlesztése is kevés, inkább csak a meglévő állapotok fenntartására jut keret. Kérjük, amennyiben módjukban áll támogatni Önöknek, vagy az Önökhöz közel álló cégeknek orvosi műszervásárlási alapunkat, vegyék fel velem a kapcsolatot, vagy pénzbeli adományaikat jutassák el alapítványunk számlájára. Bármi, amivel klinikánkat támogatni tudják a körülmények javítására, szívesen vesszük. Nemrégiben egy felajánlás keretében például az egyik szülőszobánkba egy kádat szereltek be. Ezáltal megvalósult a kádban vajúdás lehetősége.

    Következő tervezett finanszírozási projektünk a Semmelweis Egyetem II. sz. Nőgyógyászati Klinika számára egy új laparoscopos (ún. hastükrözéses) torony vásárlása, melynek segítségével duplájára emelhetnénk a klinika laparoscopos műtéti kapacitását. Jelenleg több mint másfél hónapos várólista alakult ki az ilyen műtétekre. Nem csoda, hiszen a hastükrözés jelenleg az egyik legmodernebb, a beteg számára legkisebb megterheléssel járó műtéttípus. A műszer értéke kb. 20 millió forint. De sok kicsi sokra megy. :) Segítségüket előre is köszönjük.

www.tudosok.hu

OTP számlaszám: 11709002-20121761
Adószám: 18170926-1-43

Frissítve: 2008.12.22.

 


Szerződött egészségpénztárak:

 

 • OTP Egészségpénztár

 • MKB Egészségpénztár

 • Honvéd Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

 • Generali Önkéntes Egészségpénztár

 • Tempo Egészségpénztár

 • ADOSZT Egészségpénztár

 • Dimenzió Egészségpénztár

 • Patika Egészségpénztár

 • AXA Egészségpénztár

        Az elmúlt hetekben több számlámat is elutasított némelyik egészségpénztár, mivel egy jogszabály módosítás miatt meg kellett újítanom velük a szerződést. Ez az elmúlt héten megtörtént. A fennakadásokért elnézésüket kérem. Amennyiben van nem befogadott számlája valakinek, kérem, hogy hozza el rendelési időben és kicserélem egy frissebb dátumúra, hogy le tudják adni újra. Megértésüket köszönjük!

 

Frissítve: 2008.12.14.


Kedves Pácienseim!

Az ünnepek közeledtével szeretném tájékoztatni Önöket néhány rendeléseimet érintő információról. December 20-a után az OGYEI bezár és csak január 5-én nyit újra. Addig a családtervezési szolgáltatás és a vérvételek szünetelnek. Magánrendeléseimből mindössze a december 26-i alkalom marad el, a többi hétfőn és pénteken tudjuk fogadni pácienseinket. Az ultrahangos rendeléseim közül a december 26-i és január 2-i rendelések kivételével mindvégig leszek a Magzati Diagnosztikai Központban. A bejelentkezések rendje nem változik, azonban Lilla az ünnepnapokon nem tudja fogadni hívásaikat. Szíves megértésüket köszönjük!

Az elmúlt években, néhány kedves páciensünk megajándékozott az ünnepek alkalmából. Nagyon megleptek, és nagyon köszönöm a figyelmességüket. Természetesen nem várom el egyetlen hozzám járó páciensünktől sem, hogy ajándékkal készüljön. Amennyiben valaki mégis ilyesmire szánná el magát, nem szeretném, ha feleslegesen költségekbe verné magát, vagy kínos szituációba kerülnénk emiatt. Ezért szeretném tájékoztatni a meglepetésre készülő kedves pácienseimet, hogy tömény alkoholos italokat nem fogyasztok. Sokkal inkább örömet okozhatnak egyéb figyelmességekkel, mint például egy finom bor, szép könyv, CD, DVD vagy bármi, ami rendelőnket ékesítheti. Remélem ezzel nem bántottam meg senkit.

Mindenkinek kellemes ünnepi készülődést kívánok!

Üdvözlettel: Timmermann Gábor

Frissítve: 2008.12.07.


Az átköltözés a Bolgárkerék utca 3-ba, sikeresen megtörtént a hétvégén. A továbbiakban oda várjuk kedves pácienseinket.

Frissítve: 2008.12.07.


Figyelem! Újabb változások! Átköltözünk a XIV. kerület Bolgárkerék utcába!

Változásokért klikk IDE!
 

Frissítve: 2008.11.09.


 

Torlódás az előjegyzésben!

Mivel rendelésünk iránti rendkívüli érdeklődés miatt, Lilla már csak november 10-re tud leghamarabb időpontot adni, pót rendelési napokat illesztünk be október 28-án kedd és 30-án csütörtökön délelőttre, így remélhetőleg kicsit utolérjük magunkat és minden páciens ellátásra kerül. Megértésüket és bizalmukat köszönjük!

Frissítve: 2008.10.15.


Kedves Pácienseink!

Október 27-én hétfő délutáni rendelésem idején családi okok miatti távollétemben, egy szülész-nőgyógyász kolléganőm fog helyettesíteni a Semmelweis Egyetem II. Női Klinikáról. Amennyiben a már bejelentkezett pácienseknek ez nem felel meg, kérem jelentkezzenek Lillánál új időpontért. Akinek elfogadható a helyettesítés, kérem forduljon a doktornőhöz bizalommal. Megértésüket köszönjük!

Frissítve: 2008.10.14.


Tisztelt Fórum Látogatók!
Sajnos állandó elfoglaltságaim miatt, nem tudok válaszolgatni feltett kérdéseikre. Egyszerűen nem jut rá időm és energiám a pácienseim ellátása mellett, valamint egy könyv megírásba kezdtem, mely minden szabadidőmet leköti. Fórumunkat ezentúl használják inkább eredeti funkciójára: információcserére, hasonló problémákkal küszködőkkel történő kommunikációra. A jövőben ígérem cserébe több hasznos cikket fogok feltenni honlapunkra. Megértésüket köszönöm!

Frissítve: 2008.10.13.


Az OGYEI-ben lévő  családtervezési rendelés ideje október 13-tól megváltozik. Az eddigi szerda délutánról átkerül csütörtök délutánra 13.00 és 16.00 óra közötti időpontra.

Frissítve: 2008.10.12.


Új rendelőnk engedélyeinek beszerzésének lassúsága miatt valószínűleg a végleges költözés csúszni fog januárra. Addig a Horvát u. 18-ban zavartalanul folytatjuk a rendelésünket. Megértésüket köszönjük.

Frissítve: 2008.10.12.


Az Semmelweis Egyetem belső mellékei megváltoztak. Az eddigi mellékek elé még egy 5-ös számjegyet is tárcsázni kell.

Frissítve: 2008.10.12.


Figyelem! Rendelésünk helyszíne megváltozik! Részletekért klikk IDE!
 

Frissítve: 2008.08.18.


 

Tisztelt új és régi pácienseink!

    Mindenkit megkérünk, aki bejelentkezik, és valamilyen oknál fogva mégsem tud eljönni a rendelésre, az időpontját IDŐBEN lemondani szíveskedjék!!! Az elmúlt időszakban számtalanszor előfordult, hogy sok rendelési időpontra nem jött el a bejelentkezett, pedig hetekkel előre van már csak szabad hely. Így azokkal szúrnak ki, akik csak sokára kapnak időpontot, holott lenne, csak lefoglalja néhány komolytalan szándékú páciens. Megértésüket köszönjük!

Frissítve: 2008.07.07.


Ma van a koraszülöttek napja. Bővebben itt olvashatnak.

Frissítve: 2008.05.17.


Az Index portálon addig variáltak a levelezőrendszerrel, hogy végül sikerült jól tönkretenni. Az e-mail címem, ami működik: dr.timmermann@freemail.hu

Frissítve: 2008.05.16.


Botrány a Zelion körül!

Felhívjuk az őssejt tárolásra készülő kismamáink figyelmét, hogy az egyik szolgáltató cég körül a viszonyok nem tisztázottak, ezért ezt vegyék számításba a választásnál. Részleteket illetően klikk IDE!

Frissítve: 2008.05.05.


 

Kedves Kismamák!

    A Bolgárkerék utcai Magzati Diagnosztikai Központ, a Sejtbank Kft. és a londoni Wolfson Intézet jóvoltából május 1-től rendelőnkben, a Down-kór biokémiai szűrésének ún. Kombinált-teszt változatát, mely kb. 84 %-os találati aránnyal szűri ki a Down-kóros magzatokat, a rendelésünkre járó kismamák részére TÉRÍTÉS NÉLKÜL tudjuk biztosítani. Ez nagyszerű lehetőség, és reméljük ennek a kiváló módszernek a népszerűségét fogja eredményezni. A tesztről bővebben a www.downszures.hu oldalon olvashatnak.

Frissítve: 2008.04.28.


Figyelem!

Tisztelt Pácienseink! 2008. május 1-től a Péterfy S. utcai Kórház helyett a Semmelweis Egyetem II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán fogok dolgozni.

A változások részletei itt olvashatóak!

Frissítve: 2008.03.29.


 

A Babaváró tanfolyam keddi előadását (2008.04.01 17:00), mely a szülésről, császármetszésről fog szólni, én tartom. Várunk minden kedves érdeklődőt!

Frissítve: 2008.03.29.


 

Kedves Kismamák!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy rendelőnk egy legújabb típusú CTG készülékkel bővült, mely alkalmas a terhesgondozás során előírt NST vizsgálatok végzésére. A vizsgálat hosszú perceinek eltöltésére a magzatról, születésről, őssejtről szóló National Geographic tudományos filmekkel vagy zenei DVD-kel kedveskedünk pácienseinknek.

A fejlesztés kapcsán a CTG-NST vizsgálatokról szóló új cikket helyeztem fel honlapunkra (lásd itt).

 

Frissítve: 2008.03.25.


Minden kedves Páciensünknek és női látogatónknak nagyon boldog Nőnapot kívánok!

Frissítve: 2008.03.08.


 

Ha még nem támogatja jövedelemadója 1 %-ával valamely civil szervezetet, kérjük támogassa az Ifjú Tudósok Társasága Alapítványt (adószám: 18170926-1-42) Köszönjük támogatását!

 

Frissítve: 2008.02.13.


 

Március 2. és 6. között egy ultrahangos továbbképzés miatt Bécsben leszek, ezért a rendeléseim elmaradnak. Addig segítségért keressék Lillát, aki a felkért, helyettesítő orvos kollégához irányítja a sürgős problémákkal jelentkezőket.

Frissítve: 2008.02.06.


Változás a Babaváró tanfolyam programjában

A március 4-én és árpilis 1-én tartandó előadásokat felcseréljük az előadók elfoglaltsága miatt. A módosított program itt letölthető.

Frissítve: 2008.02.06.


Új cikkek

A Várandósoknak szóló részben két új cikket tettem fel az AFP -ről és a méhen belüli magzati retardációról.

Frissítve: 2008.01.30.


 

Kedves családtervező pácienseink!

 

Az Országos Gyermekegészségügyi Intézetben (OGYEI) a rendelésünk január 16-tól előreláthatólag 4 hétig szünetel az intézet felújítása miatt. A többi rendeléseimen ezen időszak alatt is elérhető leszek. Megértésüket köszönjük!

Frissítve: 2008.01.11.


 

Tisztelt Várandósok!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy az ünnepek alatt megérkezett a Bolgárkerék utcai Magzati Diagnosztikai Központunkba Magyarország legjobb (!!!) ultrahangkészüléke: egy General Electric Voluson E8, melyből jelenleg hazánkban mindössze csak ez az egy példány található.

Hihetetlen, eddig soha nem látott képminőség, mely nemcsak az ún. "babamozi" szempontjából fontos, hanem a vizsgálatok diagnosztikai részénél sem utolsó szempont. Rengeteg olyan új alkalmazást és diagnosztikai szoftvert is kaptunk hozzá, mely nagymértékben javítja a lehetőségeinket. Hamarosan képgalériát indítok a legjobban sikerült képeinkből. Addig is várjuk szeretettel az érdeklődőket változatlan áron (!). A készülékről bővebben a www.volusonclub.net -en olvashatnak.

Frissítve: 2007.12.30.

 


Kedves Pácienseink, Kollégák és Oldallátogatóink!

Mindenki számára kívánunk Áldott Karácsonyi Ünnepeket és egészségben gazdag Boldog Újévet!

Dr. Timmermann Gábor és Hortobágyi Lilla

Frissítve: 2007.12.22.


A decemberi, ünnepek alatti rendelési beosztásunk itt letölthető:

KLIKK IDE!

Frissítve: 2007.12.14.


 

Új menüpont és cikk

Kedves Várandósok! Új cikk készült a Várandósoknak menüben, a magzati szívultrahang fontosságával kapcsolatban, annak apropójaként, hogy a Bolgárkerék utcai Magzati Diagnosztikai Központunkban Magyarország legjobb magzati szívultrahang specialistája dolgozik, Dr. Hajdú Júlia tanárnő, aki újszülöttgyógyász (neonatológus), gyermek kardiológus. Várjuk szeretettel az érdeklődőket.

Frissítve: 2007.11.25.


Média szereplés

Ma este (2007.11.21. szerda, 22:00-23:30 között) a Radio Cafe 98-ba egy élő beszélgetésre hívtak a szülés biztonságosságáról és az otthonszülésről. Ha valaki ébren lesz és esetleg érdekli, hallgassa. :)

Frissítve: 2007.11.21.


 

Ajánló

Kedves Várandósok! Szeretnénk figyelmükbe ajánlani egy egyedi, Magyarországon elsőként szervezett hétvégés wellness - szülésre felkészítő tanfolyamot, melyet osztályvezetőnk (Dr. Krasznai Péter kandidátus) szervez. Részletek letöltéséhez klikk ide!

Frissítve: 2007.11.16.


 

Változás a Babaváró tanfolyam tematikájában

A december 4-i előadást az epidurális érzéstelenítésről nem Dr. Varga Márta fogja megtartani, hanem én. Várjuk megtisztelő megjelenésüket. TG

Frissítve: 2007.11.16.


Rendelési idő változása

2007. november 23-án a péntek délelőtti rendelésünk ultrahangos továbbképzésem miatt elmarad. Megértésüket köszönjük!

 

Frissítve: 2007.11.16.

 


Rendelési idő változása

2007. november 2-án a péntek délelőtti rendelésünk az ünnep miatt elmarad, valamint november 9-én szintén a péntek délelőtti rendelést egy konferencia miatt nem tartjuk meg. Megértésüket köszönjük!

 

Frissítve: 2007.10,25,


 

Indul a Babaváró tanfolyam 2007 őszi évad! A részletes program már letölthető!


 

Figyelem!

Rendelési időnk megváltozott!!! A szombati rendelésünket előreláthatólag tartósan hétfőnként délutánra tesszük át, így a rendelések ideje a következőképpen alakulnak:

 • Hétfő: 14.30-19.00

 • Péntek: 8.00-12.00

Megértésüket köszönjük!

Frissítve: 2007.08.15.

 


 

Tisztelt Pácienseink!

Lilla nyári szabadsága miatt ezen a héten a bejelentkezéshez Lilla telefonhívásai hozzám lesznek átirányítva, az esetleges nehézségekért (vizsgálatok és műtétek idején nem tudom felvenni a telefont), szíves elnézésüket kérjük! Nyugodtan próbálkozzanak többször, vagy hagyjanak üzenetet. Esetleg használják az alternatív bejelentkezési lehetőségeket (on-line, e-mail, sms).

Megértésüket köszönjük!

Dr. Timmermann Gábor

Frissítve: 2007.08.19.

 


 

Működik a Fórum funkció is. Ide írhatják véleményüket, élményeiket. A fórum moderált és csak a regisztrált pácienseink tudnak belépés után nyitni újabb témát és hozzászólásokat készíteni. Használják örömmel! TG

Frissítve: 2007.08.15.

 


Örömmel értesítjük az oldal látogatóit, hogy sikerült aktiválni a fotóalbum funkciónkat (a "Várandós páciensek" menüből elérhető). Regisztrált felhasználóink, a büszke kismamák, kispapák feltölthetik bejelentkezés után a képeiket babáikról, vagy bármiről, amit szívesen megosztanak velünk, mely megjelenik a fotóalbumunkban. Több kép feltöltése esetén saját mappa képződik, arra klikkelve jelennek meg a további képek. Használják örömmel!

Frissítve: 2007.08.14.


Tisztelt Pácienseink!

Nyári szabadságomat 2007.07.29-től kezdem meg, azért rendeléseim ideje átmenetileg változik. Az alábbi táblázatban láthatják, hogy augusztusban hogyan alakul majd a különböző rendeléseimen az elérhetőségem. Augusztus 5-ig külföldön leszek, ezért egyáltalán nem leszek elérhető. A szüléseimet helyettes orvos kolléga veszi át ezen időszak alatt, melyről tájékoztatást szükség esetén Lillától vagy a szülőszobán való jelentkezéskor kaphatnak, illetve az érintetteket a terhesgondozás során tájékoztatom.

Megértésüket köszönjük! Mindenkinek kellemes nyaralást és jó pihenést kívánunk!

Dr. Timmermann Gábor és Hortobágyi Lilla

Frissítve: 2007.07.23.


Tisztelt Pácienseink!

Regisztrált felhasználóink számára 2007.07. 09-től rendelkezésre áll az on-line bejelentkezés, leletlekérdezés, fotógaléria képfeltöltési funkció és fórum. Ezeket a funkciókat csak a rendelésen megjelent, ismert pácienseink használhatják. Akik interneten keresztül regisztráltak, azoknak csak a különböző kalkulátorok használatára van jogosultságuk.

2007.07.13-i pénteki és 14-i szombati rendelésünkön Lilla helyett Farkas Adrienne szülésznő lesz az asszisztens. Forduljanak hozzá bizalommal.

Mindenkinek kellemes nyarat és jó üdülést kívánunk!

 

 

Frissítve: 2007.07.05.


 

Rendelési idő változás!

 • A nagy érdeklődésre való tekintettel 2007. június 8-tól bővítjük rendelési időnket a Horvát utcában, ezentúl péntekenként délelőtt 8.00-13.00 között is fogadjuk pácienseinket.

 

 • 2007. május 30-tól június 6-ig szabadságon leszek, ezért a június 2-i rendelés elmarad. Várandós pácienseink számára szülés vagy akut problémák esetén kollégám, Dr. Bokor Attila áll rendelkezésre, akit a szülőszoba értesít szükség esetén, vagy Lillán keresztül lehet elérni. Egyéb kérdéseikkel forduljanak Lillához telefonon vagy e-mail-ben.

Megértésüket köszönjük!

 

Frissítve: 2007.05.26.

 


Rendelési idő változása!!!!

2007. május 19-i szombati rendelésünket 20-án vasárnap tartjuk meg a Magyar Nőgyógyászati Endoscopos Kongresszus miatt. Hortobágyi Lilla asszisztensnőmet kivételesen Horváth Adrienne szülésznő fogja helyettesíteni a rendelés idejére. Forduljanak hozzá is bizalommal.  Megértésüket köszönjük!

 

Frissítve: 2007.05.08.

 


Tisztelt Pácienseink!

A jövő héttől üzembe lép néhány új webszolgáltatásunk regisztrált felhasználóink számára:

-on-line bejelentkezés a magánrendelésre

- on-line leletlekérdezés

- fotóalbum készítése

- fórum

- hírlevél

Kérjük, hogy kövessék a változásokat! Amennyiben javaslatuk van, vagy a működésben valami hibát észlelnek, jelezzék azt  nekünk!

Köszönettel: Dr. TG

Frissítve: 2007.05.08.

 


 

Tisztelt Pácienseink!

A Kórházreform miatt változtak a kórházba és járóbeteg rendelésekre való beutalás szabályai. Amennyiben Önnek rendelésünkön beutalása történik, kérjük érdeklődjön a részletekről. A változásokról bővebben olvashatnak addig is az Országos Egészségbiztosítási Pénztár ( www.oep.hu ) és az Egészségügyi Minisztérium ( www.eum.hu ) weboldalain. Ajánlom figyelmükbe az alábbi letölthető dokumentumot is, mely praktikusan, kérdés-válaszok formájában tájékoztat. Kórházreform

Frissítve: 2007.04.04.


Rendelési idő változása!!!!

2007. április 14. szombati rendelésünket 15-én vasárnap tartjuk meg egy Down-kór szűrés szimpózium miatt. Megértésüket köszönjük!

 

Frissítve: 2007.04.03.


 

Kedves Olvasóink!

Mint láthatják, weblapunkon elég komoly fejlesztések történtek. Amíg a munkálatok nem fejeződnek be a honlapon, lehetnek problémák, szíves türelmüket kérjük!

A változtatások célja szolgáltatásaink szélesítése, a szakmai anyagok bővítése. A fejlesztések ezzel nem értek véget. Hamarosan újabb szolgáltatásokkal és letölthető anyagokkal lepjük meg Önöket. Kérjük, ha valami hibát találnak, vagy javaslatuk lenne a változtatásokat illetően, írjanak e-mail címünkre: timmermann@index.hu.

Üdvözlettel: Dr. Timmermann Gábor és Hortobágyi Lilla